Menü
Közel négyszáz diák sportolt a Székesfehérvári Diáktanács Sportnapján

Közzétéve: 2019. 05. 24. 14:25 - Bóna Éva, Vörösmarty Rádió

A Diáktanács Sportnapján idén is több százan vettek részt. A Regionális Atlétikai Központban reggel óta nagy küzdelmet folytattak a sportpályákon a fehérvári általános és középiskolások. A fiatalok a kispályás foci mellett streetball, strandröplabda és asztalitenisz számokban versenyezhettek. A délutáni megnyitón Mészáros Attila alpolgármester és Magyaródi Anett, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke köszöntötte a résztvevőket.
Mészáros Attila alpolgármester megnyitó beszédében örömét fejezte ki, hogy a nevezett több mint 50 csapatban közel 400 fiatal sportol a mai napon. Köszönetet mondott a résztvevőknek és a programot előkészítő szervezőknek. A délutánhoz jó sportolást, jó szórakozást, nemes küzdelmet kívánt mindenkinek. Magyaródi Anett, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke csatlakozott a köszönetnyilvánításokhoz.
A jó hangulatú bográcsebéd után egy kis pihenésképpen táncbemutató volt, majd a délutáni program a döntőkkel folytatódik. Az eredményhirdetés a tervek szerint 18.30 órakor kezdődik.

   
Online adás
Üzenj nekünk!