Menü
Költözik az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ

Közzétéve: 2021. 03. 09. 08:39 - Germán Márton, Vörösmarty Rádió

Befejeződött az Irányi Dániel utca 4. számú épület felújítása, és hamarosan birtokba veheti a korszerű létesítményt az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ. A tervek szerint májustól az Alba Bástya valamennyi kollégája közös helyen láthatja el feladatait, és mindezt korszerű körülmények között, és modern eszközök segítségével. Cser-Palkovics András, polgármester elmondta: a beruházás során megvalósult az akadálymentesítés, és az épület mellett az udvar is megújult.
A Család- és Gyermekjóléti Központ jelenleg 16 telephelyen működik. Ezek közül egy megmarad, a többi 15 helyről a fejlesztésnek köszönhetően, várhatóan már májusban minden kolléga az Irányi utcai központba kerül - mondta Tisztl Henrik, a központ vezetője.
Az épületben található kb. 100 fős nagy előadóterem a fejlesztés után is megtartja funkcióját, biztosítva ezzel a havi rendszerességgel megtartandó kisebb-nagyobb konferenciák, előadások, járási értekezletek, jelzőrendszeri szakmaközi megbeszélések, megyei módszertani fórumok, éves gyermekvédelmi tanácskozások helyszínét.

   
Online adás
Üzenj nekünk!