Menü
Egyezségre jutott az EFOTT csapata és Velence önkormányzata

Közzétéve: 2021. 08. 04. 12:22 - Varga Zalán, Vörösmarty Rádió

Megegyezett az EFOTT és Velence. Közös, kompromisszumos megoldásra jutottak, amelynek értelmében a Sukoróban rendezett fesztivál Velence irányából is megközelíthető lesz. Az előzetesen lezárt Evezős utat Velence Önkormányzata megnyitotta, így az újra rendelkezésre áll a gyalogosok és kerékpárosok számára. Továbbá a teherforgalom is ezt a nyomvonalat fogja használni.

Az autóval érkezőknek az M7-es autópályán a pákozdi lehajtót érdemes választaniuk – itt hamar meg tudják közelíteni a Sukoró Szabadstrand félszigetet, ahol a szervezők ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak. Innen folyamatosan közlekedő buszok szállítanak be a fesztivál területére a résztvevőket. Budapestről vonattal is el lehet jutni a fesztiválra. A szerelvény Kápolnásnyékre szállítja az Efottozókat, ahonnan fesztiválbusz viszi őket a rendezvényre.


A stáb igyekszik a lehető legnagyobb mértékben ügyelni a tisztaságra, Sukoró és Velence városában egyaránt, ezért az eddiginél is több szemetest helyeznek ki. Ezen kívül a szervezők idén is határérték alatt tartják a zajszintet, és mindkét település önkormányzatának honlapján közzéteszik azt a telefonszámot, amelyen az esetleges kellemetlenségeket a lakosok jelezhetik.

   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.
Instagram-oldalaink