Változik a kenyér összetétele
Közzétéve: 2017. 06. 19. 18:48 - Frissítve: 2017. 06. 19. 18:50 - Heiter Dávid Tamás, Vörösmarty Rádió
Nem drágul, de egészségesebb lesz a kenyér. Megváltozik ugyanis a felhasznált alapanyagok aránya- közölte a Magyar Pékszövetség alelnöke, megemlítve a rozskenyér összetételét. A legnagyobb változás a teljes kiőrlésű termékeknél várható, 5 helyett minimum 60 százalékban kell teljes kiőrlésű lisztet tartalmazniuk-mondta Lakatos Tibor. A Magyar Élelmiszerkönyv új előírásai csütörtökön lépnek hatályba.
-
11:57 2021.12.14 Megérkezett a vakcina, holnap kezdődhet a gyerekek oltása -
10:38 2021.12.14 Csökken az új fertőzöttek száma idehaza -
09:11 2021.12.14 Megérkezett a gyerekeknek szánt első oltóanyag-szállítmány -
07:10 2021.12.14 Heten haltak meg az éjszakai mórahalmi balesetben -
07:08 2021.12.14 Kevesebben töltik hotelekben a karácsonyt a járvány miatt -
07:07 2021.12.14 Meghosszabbíthatják a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet
Top 24 óra