Menü
10 12 blokk 1

Közzétéve: 2017. 10. 12. 17:02 - Frissítve: 2017. 10. 12. 18:03 - Bóna Éva, Vörösmarty Rádió

Gyorsítaná a kormány a közmű-engedélyezéseket. A gázcsatlakozás esetében akár 100, a villanynál pedig 150 nappal is rövidülhet az eljárás ideje. A cél az, hogy egyszerűbb legyen a gázkészülékcsere, és ésszerűbbé váljanak a szolgáltatáshoz kapcsolódó vizsgálatok és számlázások. A szükséges törvénytervezetet már benyújtották az Országgyűlésnek.

Aranycsempészek buktak le Röszkén. A Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársai fogták el őket a határátkelőn. A pénzügyőrök egy osztrák rendszámú autóban több mint 300 grammnyi arany ékszert és érméket találtak elrejtve. Nem sokkal később egy német rendszámú autó is fennakadt az átvizsgáláskor. A csempészek ellen eljárás indult.

Az olaszok szerint is már Európán kívül meg kell állítani az illegális migrációt- erről beszélt a külgazdasági és külügyminszter Milánóban. Szijjártó Péter hozzátette: világossá kell tenni, hogy Európába csak azok jöhetnek be, akik ezt legálisan megtehetik.

   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink