Menü
Szombaton rajtol a Fehérvár Kupa

Közzétéve: 2020. 06. 05. 12:26 - Bóna Éva, Vörösmarty Rádió

A koronavírus-járványt követően Székesfehérváron éled újra a magyar teniszélet: négy napos, nagyszabású tenisztornát rendez a Magyar Tenisz Szövetség, amelynek a Kiskút Tenisz Klub lesz a házigazdája.
A négy napos versenyről Juhász Gábor úgy nyilatkozott, nem véletlen az, hogy Fehérváron rendezik az első versenyt. „Azt gondolom, hogy már minden sportoló ki van éhezve a megmérettetésre, és remélem, hogy a szurkolók is arra, hogy láthassák kedvenceiket.
„Végre egy közeli sportesemény, amelyre lehet invitálni a sportot szerető közönséget!” – kezdte gondolatait dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki megtiszteltetésnek nevezte, hogy Székesfehérvár és a Kiskút Tenisz Klub rendezheti a nehéz időszak utáni első honi viadalt. „Komoly mezőnyt vonultat fel a verseny, így mindenki testközelből láthatja a hazai tenisz női és férfi csillagait egyaránt.” Viszló Csaba, a Kiskút Tenisz Klub elnöke kiemelte, hogy ez a verseny nemcsak Fehérvár életének legnagyobb, de a magyar tenisz szempontjából is az egyik legnagyobb mezőnyt felsorakoztató verseny. „A szombaton 8.30 órakor kezdődő férfi, női tornán a hétvégén még 19 órakor is kezdődnek majd összecsapások. Hétfőn következnek a negyeddöntők, kedden pedig az elsőosztályú döntőket rendezik meg.

   
Online adás
Üzenj nekünk!