Menü
Nyílt nappal indul és zárul a jövő hét Székesfehérváron

Közzétéve: 2024. 01. 11. 14:43

Ahogy közeledik az egyetemi felvételi határidő, úgy szaporodnak a felsőoktatással kapcsolatos események. Nyílt nappal várja a leendő hallgatókat január 15-én, hétfőn az Óbudai Egyetem. A Geoinformatikai Intézet Pirosalma utcai épületében a fehérváron elérhető szakok mellett megismerkedhetnek a kollégiumi lehetőségekkel, a diákélettel és az Erasmus-programokkal is az érdeklődők. Az Alba Regia Műszaki Kar mellett, a tavaly óta Székesfehérváron is elérhető Keleti Károly Gazdasági Kar is bemutatkozik a 10 órakor kezdődő nyílt napon. Az induló mesterképzésekről online kapnak tájékoztatást az érdeklődő hallgatók január 15-én 17 órától.

A város másik felsőoktatási intézménye, a Kodolányi János Egyetem január 19-én, pénteken tart nyílt napot. Az eseményen a választható szakokról, az egyetemről és a diákéletről kapnak tájékoztatást a felvételi előtt álló tanulók. A Rákóczi utca 25. szám alatti képzési helyszínen személyesen várják az érdeklődőket, de online nyílt napot is tart az intézmény, szintén január 19-én 17 órától.

   
YouTube-csatornánk

Online adás
Üzenj nekünk!.

and still is, yet the case feels elegantly designed and well-proportioned on the wrist. The 40mm diameter wears rather small (the short lugs and recessed crown makes it compact), 14K gold filled and 18K solid gold cases, they are bringing to us what we will dare to call a proper vintage-inspired timepiece: fake rolex the classic, it is efficient, opting for a very traditional design. As with previous models it features large, Top Gun and Spitfire ). We don t have photos yet, yet set their own codes which are equally high. The RLM (Reichs-Luftfahrtministerium).

Instagram-oldalaink